Köpvillkor

LEVERANSVILLKOR
Normal leveranstid är cirka 2-5 arbetsdagar .

Vi skickar beställningar med DHL & Posten. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till DHLs eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med DHL eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fri frakt på alla ordrar över 1000kr annars är fraktkostnaden 99kr om man väljer att handla för mindre än 1000kr

 

ÅNGERRÄTT/REKLAMATION
Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria, oandvända och oöppnade varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar. Du betalar själv returfrakten. Kontakta alltid oss först.

 

BETALNINGSALTERNATIV
Enkla och säkra betalningar! Alla våra betalningssätt är säkra och vi nyttjar bara betrodda betalningsleverantörer så som Klarna, PayPal, PayEx, Visa, MasterCard, Nordea, Swedbank och Handelsbanken. Priserna är angivna i svenska kronor. Kostnad för frakt och avgifter för betalning kan tillkomma. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Allt inom MC och cross